BİYU kapsamında gerçekleştirilen Topraksız Tarım projesinin konferansı okulumuzda gerçekleştirildi..

20-05-2019

Geleceğin meslekleri ve uygulamaları konusunda öğrencilere bilgi, yetenek ve uzmanlık kazandırmayı amaçlayan bir aktif, etkileşimli çalışma olan BİYU kapsamında gerçekleştirilen Topraksız Tarım projesinin konferansı okulumuzda gerçekleştirildi.

Lise öğrencilerimizin katıldığı BİYU Topraksız Tarım konferansı, Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Şahin’in açılış konuşmasıyla başladı. Turhan Şahin, yaptığı konuşmada projeyle ilgili detaylı bilgiler aktardı ve yapılacaklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Geleceğin meslekleri alanlarında faaliyet gösteren başarılı özel sektör firmalarının, alanlarındaki tecrübeleri ve imkanlarını proje katılımcılarına aktardıkları özel bir işbirliği projesi olan BİYU kapsamında gerçekleştirilen Topraksız Tarım projesiyle ilgili tüm detayların anlatıldığı konferansta öğrencilerimiz bilgi sahibi oldu.

Topraksız Tarım projesinin uygulamasını lise öğrencilerimiz önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ve bu satıştan elde edilecek gelir, Fener Ol kampanyasına bağışlanacak.