Çaylaklar Münazara Turnuvası FBÜ ev sahipliğinde gerçekleşti..

27-10-2019

Çaylaklar Münazara Turnuvası FBÜ ev sahipliğinde gerçekleşti.

Fenerbahçe Koleji Çaylaklar Münazara Turnuvası 26-27 Ekim 2019 tarihlerinde Fenerbahçe Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Argüman Fabrikası işbirliği ile okulumuz tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve ulusal düzeyde bir yarışma olan Çaylaklar Münazara Turnuvasına Türkiye’nin seçkin okullarından 164 takım katıldı. 400 kişinin katılımıyla Fenerbahçe Üniversitesi Ataşehir Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada takımlar 2 gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Yapılan karşılamalar sonucu finale kalan takımlar Üsküdar Amerikan Lisesi, Robert Kolej, Antalya Anadolu Lisesi ve Şehit Münir Alkan Fen Lisesi “Spor kulüplerinin bütçelerinin yarısını kadın sporculara ayırması zorunlu tutulmalıdır.” tezini savundu.

Liderlerin oyunu münazara turnuvasının şampiyonu ise Robert Kolej oldu. Finale kalan takımların ödülleri Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Şahin, Genel Müdürümüz Fatih Canpolat ve okul yöneticilerimiz tarafından verildi.

Turnuvaya katılan tüm okullara teşekkür ederiz.