Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı..

29-10-2018

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.yılı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

FB SK Genel Sekreteri Zeynep Sevil Becan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Turhan Şahin ve Esra Nazlı Ercan’ın da katıldığı törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Sn Zeynep Sevil Becan yaptı. Sözlerine, “Kıymetli öğretmenler, değerli öğrenciler ve kıymetli velilerimiz, sizleri Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına yürekten selamlıyorum.” diyerek başlayan FB SK Genel Sekreteri Zeynep Sevil Becan, “95 yıl önce Cumhuriyet’i ilan edenler, gençlere inanan yürekli insanlardı. Bu nedenle Kurtuluş Savaşımızın başlangıcını 19 Mayıs’ı siz gençlere, siz genç kız ve genç erkeklere ve yeni kurdukları devleti kurumsallaştıran Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını da gençlere, çocuklara armağan etmişlerdi. Cumhuriyeti, sizlerin koruyup kollayacağına yürekten inanmıştır, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları. Kurdukları Cumhuriyeti, bizlere emanet etmişlerdir. Bizler, Cumhuriyet ile var olan ve Cumhuriyet ile beslenenler olarak Cumhuriyetimizi, 95’inci yılını kutladığımız bu önemli kazanımımızı sonsuza dek yaşatacağımıza olan inancımız çok yüksek ve hep çok yüksek kalacak. Sizlerin yani Fenerbahçe Koleji gençlerinin, bu kutsal emaneti, aklınızı kullanarak, ekip ruhu içerisinde birbirinizle her an, her zaman ve her daim dayanışma ruhu içerisinde sonsuza kadar koruyacağınıza ve geliştirip şeffaf bir hukuk devleti olarak ayakta tutacağınıza olan inancım tamdır. Sizleri Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi adına tekrar selamlıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerimizin drama, dans ve koro gösterilerinin yer aldığı törenin sonunda törene katılan Genel Sekreter Zeynep Sevil Becan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Turhan Şahin ve Esra Nazlı Ercan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıran ve aynı zamanda FB SK futbol altyapı takımlarından U16’da forma giyen öğrencimiz İzzet Kamberlioğlu’nu tebrik etti.