FBK Giriş ve Bursluluk Sınavı Hakkında-1.

04-03-2016

FBK Giriş ve Bursluluk Sınavı Hakkında-1

FBK Giriş ve Bursluluk Sınavına girecek öğrencilerin dikkatine,

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında 4.-5.-6.-7. sınıf düzeylerinde öğrenim gören öğrenciler için düzenlenen FBK Giriş ve Bursluluk Sınavı 5 Mart 2016 Cumartesi (yarın) okulumuzda tek oturum şeklinde yapılacaktır.

Sınava katılacak ögrencilerin saat 09:15’te sınav için gerekli kırtasiye malzemeleri ile (kurşun kalem, silgi, vb) birlikte okulumuzda bulunmaları gerekmektedir. Öğrenciler ve veliler kampüsümüzün Yunus Sokak girişindeki kapısından okula alınacaktır. Öğrencilerin sınvda olduğu sırada veliler için konferans salonumuzda bilgilendirme sunumu yapılacaktır. Sunum 10.00'da başlayacaktır.

Sınav tüm düzeyler için 10.00'da başlayacak olup, sınav süresi 4.sınıflar için 65 dk, 5.sınıflar için 70 dk, 6.sınıflar için 75 dk ve 7.sınıflar için 85 dk'dır.Sınav soruları, MEB tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde Türkçe-Matematik,Soyal Bilgiler ve Fen Bilimleri branşlarında çoktan seçmeli ve 4 seçenekli hazırlanmıs olup öğrencilerin öğrenim gördükleri düzeylerin müfredatını içermektedir.

Sınav günü, ögrencinin nüfus cüzdanını sınav gözetmenlerine ibraz etmesi zorunludur.Nüfus cüzdanı yanında olmayan ögrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav oturma düzeni için tıklayınız.

Sınav sonuçları 14 Mart Pazartesi günü açıklanacak olup velilere elden teslim edilecektir.Telefon ile sonuç bildirilmeyecektir.

Sınava katılacak tüm öğrencilere başarılar dileriz.