Fenerbahçe Koleji Sanat Okulu Eylül’de başlıyor..

21-07-2017

Fenerbahçe Koleji Sanat Okulu Eylül’de başlıyor.

Müzik, sahne sanatları, dans ve resim alanlarında eğitim almak ve kendini geliştirmek isteyen, amatör veya profesyonel müzik ve sanat kariyer hedefleri olan farklı yaş gruplarından öğrencilere deneyimli kadromuz tarafından 22 dalda eğitim olanağı sunulmaktadır.

Bireysel ve grup ders seçenekleri ile sanata saygı duyan, vizyon sahibi gençler yetiştirmeyi hedefleyen sanat okulumuzda isteyen öğrencilerimize aynı zamanda güzel sanat liseleri ile güzel sanatlar fakülteleri ve konservatuarlara hazırlık kursu verilecektir.

MÜZİK

Oyunculuk Atölyesi
Diksiyon
Drama Atölyesi

*6 yaş ve üzeri yaş grupları için uygundur. Tüm enstrüman dersleri bireysel veya grup dersleri şeklinde yapılabilir yalnız piyano dersi bireysel yapılmaktadır.

*7 yaş ve üzeri yaş grupları için uygundur.

*Klasik bale ve modern dans 4 yaş ve üzeri; jazz dans, hip-hop ve dünya dansları 6 yaş ve üzeri; tango, salsa ve latin dansları 12 yaş ve üzeri yaş grupları için uygundur.

*Klasik bale, modern dans, jazz dans ve hip-hop grupları en az 6 en fazla 12 kişiden oluşur.

*Dünya dansları sınıfları en az 8 en fazla 12 kişiden oluşur.

*Tango ve salsa sınıfları en az 4 en fazla 8 çiftten oluşur.

*Oyunculuk atölyesi dersleri 14 yaş ve üzeri yaş grupları için uygundur. Dersler en az 2 en fazla 6 kişi ile yapılır.

*Diksiyon dersleri en az 8 en fazla 12 kişi ile yapılır.

*Drama atölyesi dersleri 4 yaş ve üzeri yaş grupları için -en az 8 en fazla 12 kişi olacak şekilde- grup dersleri olarak yapılır.

• Çalışmalar ayda 4 saat olacak şekilde planlanır. Yalnız birebir oyunculuk kursları aylık 8 saat olacak şekilde;  güzel sanatlar liseleri, güzel sanatlar fakültesi ve konservatuarları hazırlık kursları ayda 16 saat olacak şekilde planlanır.
  • Dersler bireysel veya grup dersleri şeklinde yapılır.
  • Ders süreleri yaş gruplarına göre belirlenir. (30-40-60 dakika)
  • Çalışmalar için hafta içi veya hafta sonu saat dilimi seçenekleri mevcuttur.

Detaylı bilgi ve aylık ücretlendirme için : 0216 466 62 03