GESS Fuar , ülkemizde bu yıl ilk kez 19-21 Ekim 2017 tarihlerinde WOW İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşti..

22-10-2017

GESS Fuar , ülkemizde bu yıl ilk kez 19-21 Ekim 2017 tarihlerinde WOW İstanbul Kongre Merkezi’nde  gerçekleşti.

Eğitim sektörünün dünyaca ünlü markası olan, tüm katılımcı ve ziyaretçilerine sayısız imkanlar sunan GESS Fuar , ülkemizde bu yıl ilk kez 19-21 Ekim 2017 tarihlerinde WOW İstanbul Kongre Merkezi’nde T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü desteği ile gerçekleşti.

Türkiye’nin gelişen eğitim endüstrisine hizmet vermeyi hedefleyen GESS fuarında bakanlık yetkilileri, okul yöneticileri, uzman konuşmacılar ve öğretmenlere bir araya geldi. Okulumuz Fen bilimleri Bölüm Başkanı Şule Hacıağaoğlu da "Eğitime Farklı Bir Bakış Açısı" isimli konuşmasıyla inovasyon sahnesinde yer aldı.