HeForShe hareketi kapsamında öğrencilerimize "Spor Hepimiz İçin' semineri verildi..

09-12-2019

HeForShe hareketi kapsamında öğrencilerimize
Kulübümüzün desteklediği HeForShe hareketi kapsamında öğrencilerimize "Spor Hepimiz İçin' semineri verildi.

UN Women Heforshe Proje Koordinatörü Sinem Aydın ile Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Canan Koca Arıtan'ın konuşmacı olduğu seminere Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Şahin, Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, Genel Müdürümüz Fatih Canpolat, yönetici,öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Genel Müdürümüz Fatih Canpolat'ın açılış konuşması ile başlayan etkinlikte sporda kadın erkek eşitliği anlatıldı. Yönetim Kurulu Üyelerimizden Simla Türker Bayazıt panelin ardından Sinem Aydın ve Prof Dr. Canan Koca Arıtan'a plaket takdim etti.