İlkokul Rehberlik Birimi tarafından başlatılan FBK Çocuk Projesinin bilgilendirme toplantısı yapıldı..

03-11-2017

Bu sene İlkokul Rehberlik Birimi tarafından başlatılan FBK Çocuk Projesinin bilgilendirme toplantısı tüm ilkokul sınıflarıyla konferans salonunda gerçekleştirildi."FBK Çocuk Sen Özelsin!" sloganıyla duyurulan projenin bilgilendirme toplantısına ısınma çalışmaları ile başlandı. Isınma çalışmalarıyla enerjilerini atıp dinlemeye hazır hale gelen öğrencilerimize FBK Çocuk karakterlerinden oluşan hikayeleştirilmiş sunumla FBK Çocukların olumlu özellikleri (yardımsever, arkadaş canlısı, sırdaş, çözüm odaklı) anlatıldı. Ardından proje kapsamında öğrencilerimize her ayın sonunda ay boyunca gösterdikleri olumlu davranışlarını pekiştirmek amacıyla davranış kartı verileceği anlatıldı. Ayrıca rehberlik servislerinde bulunan "İyilik Kutularına" okulda birbirlerine yaptıkları iyilikleri, okulda yaşadıkları iyi anları resmederek ya da yazarak atabilecekleri bilgisi verildi. Öğrencilerimiz sunumu büyük bir heyecanla ve dikkatle dinlediler. Bizler her öğrencinin özel olduğuna ve birbirinden farklı iyi özellikleri olduğuna inanıyoruz.İlkokul Rehberlik Birimimizce bu projeyle birlikte hem öğrencilerimizin iyi yönlerini açığa çıkarmak hem de okul atmosferini olumlu bir yöne çevirmek hedefleniyor.