Lise Kodlama Kulübümüz, Bilim Ağacı TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği'ne katıldı..

17-10-2018

Lise Kodlama Kulübümüz, Bilim Ağacı TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği'ne katıldı.

Bilimi ve bilimsel düşünceyi toplumun farklı kesimlerinde aşılamak ve yaygınlaştırmak adına İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri işbirliğiyle planlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Maltepe Fen Lisesi Bilim Ağacı Şenliği 10-11-12 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleşti.

Okulun kampüsünde gerçekleşen Bilim Ağacı Şenliğinde öğretmenlerimiz STEM+A yaklaşımına uygun bir eğitimin örneklerini içeren çeşitli atölye ve seminer çalışmalarına katılırken öğrencilerimiz de teknoloji, eğitim bilimleri, doğa bilimleri ve beşeri bilimler alanlarında çalışmalar, seminerler, atölyeler, etkileşimli gösterilere katıldı.