Öğrencilerimiz, Atamızın huzurundaydı..

22-11-2018

Öğrencilerimiz, Atamızın huzurundaydı.
Okulumuz öğrencileri Başkentimiz Ankara'ya gezi düzenleyerek Anıtkabir ziyaretinde bulundular.

Ortaokul ve Anadolu Lisesi düzeylerinde 80 kişilik bir grupla Ankara'ya düzenlenen gezi, Anıtkabir'i ziyaret ile başladı.

Anıtkabir'de düzenlenen resmi törenin ardından Ortaokul Müdür Yardımcımız Güray Bilgin, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı ve şunları yazdı: "Tarihinde ziyaretinle şereflenen, vatanını seven Türkiye sevdalısı Fenerbahçe Spor Kulübü'nün okullarındaki öğrenciler olarak gururla ve saygıyla başöğretmenimizin huzurundayız.
İlke ve inkılaplarının takipçisi olarak yürüyen; sporun ,sanatın,bilimin ışığında öğrencilerini geliştiren;çalışkan üretken, yenlikçi bireyler yetiştiren okulumuz emanetinin yılmaz bekçileri olmaya devam edecektir."

Etnografya Müzesi, Anadolu Tarihi Müzesi, 1.ve 2. Meclis Binalarının ardından 2.Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü'nün evi Pembe Köşkü ziyaret eden öğrencilerimiz, Özden Toker ile tanışma fırsatı buldular.