Öğrencilerimiz 13. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmasında.

25-03-2019

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından ortaokul öğrenimine devam eden öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında araştırma yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında öğrencilerimiz Ceren Naz Akçelep ve Berna Dandinoğlu Fen Bilgisi Öğretmeni Aylin Eren Mörek danışmalığında hazırladıkları "Güneşle Temizle Suyunu" projesi ile bölge sergisinde yarışıyor.

25-28 Mart 2019 tarihlerinde projelerini bölge yarışlarında sergileyecek öğrencilerimize final yarışlarında başarılar dileriz.