Öğrencilerimiz Das Akademi tarafından düzenlenen Uluslararası TELC Almanca Sertifika Sınavları’na katıldı..

12-05-2019

11 Mayıs Cumartesi günü kampüsümüzde düzenlenen sınavlara ilkokuldan 11 öğrencimiz A1 Junior sınavına, ortaokuldan 4 öğrencimiz A1 ve 3 öğrencimiz A2 sınavına, liseden de 1 öğrencimiz B1 sınavına olmak üzere toplam 19 öğrencimiz katıldı. Avrupa Ortak Öneriler Çerçevesi (AOÖÇ) temelinde dil becerilerini nesnel ve adil koşullarda değerlendirerek uygulanan TELC Sınavları ile öğrencilerimiz dinleme, okuma, konuşma ve yazma alanlarında yabancı dil konusunda sahip oldukları yetkinlikleri belgeleyebilecekler.
Liseden 1 öğrencimiz daha 17 Mayıs Cuma günü yapılacak olan TELC B1 sınavına katılacak.