Öğrencilerimize "Teknoloji Bağımlılığı ve Doğru Kullanımı" konusunda seminer verildi..

21-05-2018

Öğrencilerimize

Yaz tatilinin yaklaşması ile birlikte öğrencilerimizin teknoloji ile geçirdikleri vakitleri doğru düzenlemeleri amacıyla tüm 4. ve 5. sınıf öğrencilerimize  rehberlik birimi tarafından yaş gruplarına uygun "Teknoloji Bağımlılığı ve Doğru Kullanımı" konulu  bilgilendirici seminer yapılmıştır. Yapılan çalışmada öğrencilerimize teknoloji bağımlılığın ne olduğu, teknolojiyi bilinçsiz bir şekilde kullandıklarında karşı karşıya kalabilecekleri olumsuz sonuçları ve doğru teknoloji kullanımı  için neler yapılması gerektiği görseller ve videolarla desteklenerek anlatılmıştır. Öğrencilerimizin yapılan sunumu dikkatle dinledikleri gözlemlenmiştir.