Öğrencimiz Beliz Dere, Berlin Masallar Enstitüsü Yazma Yarışmasında 1. oldu..

20-12-2019

Öğrencimiz Beliz Dere, Berlin Masallar Enstitüsü Yazma Yarışmasında 1. oldu.
Okulumuz İkinci Yabancı Dil Almanca Eğitiminde Bir Gurur Daha

Bu yıl 2. kez katıldığımız Berlin Masallar Enstitüsü tarafından düzenlenen yazma yarışmasında 2. kez birincilik elde ettik.

Enstitü tarafından verilen yönergeler doğrultusunda hazırlanan yazılar ile okulumuzdan bu yıl 12 lise ve 6 ortaokul öğrencimizle katıldığımız yarışmada 100 binlerce şiir arasından ön elemeyi Türkiye’den tek geçen şiir 9. Sınıf öğrencimiz Beliz Dere’nin “Ziele” adlı şiiri oldu.

Beliz Dere’nin “Ziele” isimli şiiri ilk 12'ye kalarak Berlin Masallar Enstitüsü’nün internet sayfasında 6-13 Aralık tarihlerinde online oylamaya açıld ve oylamada öğrencimiz Beliz Dere'nin şiiri 7248 oy alarak birinci oldu.

Oylamada öğrencimize ve kurumumuza oy vererek bizleri destekleyen herkese teşekkür eder, öğrencimiz Beliz Dere’yi tebrik ederiz.

Öğrencimizin şiiri için resmi tıklayabilirsiniz.