Öğrencilerimiz 15-19 Nisan 2018 tarihleri arasında Danimarka’nın Kopenhag şehrinde düzenlenen RYSMUN Konferansı’na katıldılar..

20-04-2018

Öğrencilerin global konular hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını, resmi ortamlarda münazara yapma becerilerini geliştirmelerini ve Birleşmiş Milletlerin çalışmalarının benzer uygulamalarını yapmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu konferansta öğrencilerimiz yazılı ve sözlü İngilizcelerini ve liderlik becerilerini geliştirme fırsatı buldular. Konferans, panel, çalıştay veya forum usulüyle yürütülen toplantılara hazırlık çalışmaları yaparak kendilerine verilen ülkenin adına konuşup sorunlara o ülkenin bakış açısıyla çözüm arayıp, çözüm önerilerini yazılı olarak sundular.