Tomurcuk Vakfı "Soner Olgun" Konseri hakkında.

30-12-2015

Tomurcuk Vakfı

FBK Okul Aile Birliği tarafından desteklenen bir Sosyal Sorumluluk Projesi olan ve Tomurcuk Vakfı tarafından down sendromlu çocuklar yarırına düzenlenecek olan "Soner Olgun Konseri" okulumuz ev sahipliğinde 19 Ocak Salı 2016 saat 20.30'da gerçekleşiyor.

Sanatçı Soner Olgun'un "İyi Bayramlar" isimli son albümünden oluşan şarkılarıyla gerçekleşecek konserin geliri ile vakfın ihtiyacı olan servis minibüsü için ek kaynak sağlanması amaçlanmaktadır.

Sizler de farklı fiyat kategorilerinde (100-70-60-50 TL.) bilet alarak bu anlamlı ve keyifli geceye katılabilir TOMURCUK VAKFI'nı destekleyebilirsiniz.
Bilet satışı belli günlerde okulumuza gelen vakıf yetkilisi tarafından yapılacaktır. İlgilenen velilerimiz oab@fenerbahce.k12.tr mail adresinden ya da 0551 207 2322 nolu hattan Okul Aile Birliğimiz ile iletişime geçebilir.