Yöneticilerimiz, TÖZOK VIII.Ortaöğretim Çalıştayına katıldı..

14-12-2019

Yöneticilerimiz, TÖZOK VIII.Ortaöğretim Çalıştayına katıldı.

Yöneticilerimiz, Türkiye Özel Okullar Derneğinin bu yıl 8.sini düzenlediği Ortaöğretim Çalıştayına katıldı.

Türkiye Özel Okullar Derneğinin, Milli Eğitim Bakanlığı “Yeni Ortaöğretim Tasarımı” nın özel okullar açısından bakıldığında, uygulamada yaşanabilecek sıkıntılarına dikkat çekmek ve çözüm önerilerinin alınmasına imkan sağlanmasını talep etmek amacıyla düzenlediği çalıştay 14 Aralık tarihinde MEF Okulları ev sahipliğinde düzenlendi.

2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında, “Yeni Ortaöğretim Tasarımı”nın ele alındığı çalıştaya Genel Müdürümüz Fatih Canpolat, Genel Müdür Yardımcımız Murat Atlı ve Lise Müdürümüz D.Tülay Olcay ve Müdür Yardımcımız Serkan Kara katıldı.