2019-20 Yılı 1.Dönemini tamamladık..

17-01-2020

2019-20 Yılı 1.Dönemini tamamladık.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. dönem karne töreni, Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Konferans salonumuzda gerçekleşen törene Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Şahin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Sertaç Komsuoğlu ile Fenerbahçe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahamet Bülbül ve Genel Müdürümüz Fatih Canpolat katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Genel Müdürümüz Fatih Canpolat yaptı.Başarılı bir yarıyıl dönemini geride bıraktıklarını belirten Genel Müdürümüz tüm öğrencilere iyi tatiller diledi. Öğ
rencilerimizin dönem içerisindeki çalışmalarının yansıtıldığı video sunumunun ardından okul orkestramızın sahnelediği mini konser ile öğrenci ve veliler eğlenceli anlar yaşadı.

Yüzüncü Yıl Marşının da okunduğu törende ilk kez karne sevinci yaşayan birinci sınıf öğrencilerimize karneleri, Yönetim Kurulumuz ve Genel Müdürümüz tarafından sahnede verildi.