8. Geleneksel Kitap Fuarı’mız gerçekleşti.

03-03-2021

8. Geleneksel Kitap Fuarı’mız gerçekleşti

Öğrencilerimizin eleştirel okuma ve düşünme yetilerini geliştirme, yaratıcılık ve hayal güçlerine katkı sağlamak amacıyla titizle seçtiğimiz kitaplarla, bu yıl 24-26 Şubat tarihleri arasında 8. Geleneksel Kitap Fuarı’mız gerçekleşti.

Fuar boyunca öğrencilerimiz kitaplarla buluşma ve okudukları kitapların yazarları ile sanal sınıflarımızda söyleşi yapma fırsatı elde etti. Bu yıl fuarımıza Mine SOYSAL, Tolga GÜMÜŞAY, Saliha NİLÜFER ve Habip BEKTAŞ konuk oldu. Lise öğrencilerimiz ile Tolga GÜMÜŞAY “Hazırlıksız” adlı kitabıyla ilgili çok keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Ortaokulda ise 5. sınıflarda Mine SOYSAL, “Eyvah Kitap”; Saliha NİLÜFER “Ekosemelek Kuklaları İşbaşında” ile 6. sınıflarda Habip BEKTAŞ “Söz Kulağa Yazı Uzağa” adlı kitapları üzerine söyleşi gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz yazarlarla sohbet etme, merak ettikleri soruları yazarlara sorma ve kitaplarla ilgili eleştirel düşüncelerini yazarlara iletme fırsatı buldular.