18.Dönem Mezunlarımızı uğurladık.

08-07-2021

18.Dönem Mezunlarımızı uğurladık
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 12.Sınıf mezunlarımız için Mezuniyet Töreni, 8.sınıf öğrencilerimiz için Liseye Geçiş Töreni düzenlendi.

Okullarımızda aldıkları eğitimin izlerini ömür boyu yaşayacak gençleri yetiştirmenin haklı gururuyla düzenlediğimiz törenlerde
Yönetim Kurulu Başkanımız Turhan Şahin ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Okan ve A. Sertaç Komsuoğlu da bizlere eşlik etti.

Anadolu lisesinde okul birincisi Alara Kalyoncu, okul ikincisi Ufuk Ali Akyol, okul üçüncüsü Dilara Kalyoncu olurken, ortaokulda okul birincisi Elif Azra Çelikdemir, okul ikincisi Elif Gül Söylemez, okul üçüncüsü Mehmet İlker Özanli oldu.

Tüm öğrencilerimize okullarımızdan aldıkları eğitim ve bilgilerin geleceklerini aydınlatarak başarı ve mutluluk getirmesini dileriz.

Yolları açık olsun...