19.Dönem Mezunlarımızı uğurladık.

23-06-2022

19.Dönem Mezunlarımızı uğurladık
2021-2022 eğitim-öğretim yılı 12.sınıf öğrencilerimiz için Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Okullarımızda aldıkları eğitimin izlerini ömür boyu yaşayacak gençleri yetiştirmenin haklı gururuyla düzenlediğimiz törende Okul Müdürümüz Halise Kıvanç ve Genel Müdürümüz Fatih Canpolat açılış konuşmaları yaparken Başkanımız Ali Y. Koç'un da öğrencilerimize gönderdiği mesaj okundu.

Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün geleceğimiz olan sizler ve bizler için çok özel çok anlamlı bir gün. Hepinize sevgilerimi iletiyorum. Lisemizden mezun olan öğrencilerimizi hayallerini gerçekleştirecekleri umutlarla dolu yeni eğitim yollarına uğurluyoruz. Fenerbahçe Kolejimiz, öğretmenlerimizin önderliğinde, siz kıymetli öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hayatlarını başarılarla ve deneyimlerle dolu şekilde geçirmeniz için Atatürk ilke ve inkılapları ışığında büyümeniz ve gelişmeniz için Fenerbahçe sevgisiyle yetişmeniz için elinden geleni yaptı. Şimdi sizler yuvadan uçuyorsunuz. Okuduğunuz her okula, gittiğiniz her şehre ve ülkeye Atatürk’ün ışığını ve sarı lacivert sevginizi de taşıyacağınızdan hiç şüphemiz yok. Adım atacağınız bu yeni yolun hem sizler, hem de gözünüzün içine bakan aileleriniz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Lise arkadaşları özeldir, bu sıralarda yaşanılanlar unutulmaz. Sizlerin de bu çatı altında kurduğunuz dostlukları bir ömür sürdüreceğinize, anılarınızı hep gülümseyerek yad edeceğinize inanıyorum. Bizler, sizin hep yanınızdayız ve başarılarınızla her zaman gururlanacağız. Atamızın izinde yürüyeceğinize, yaptıklarınız, başarılarınızla ışıl ışıl Atatürk gençleri olduğunuzu her defasında bizlere göstereceğinize tüm kalbimle inanıyorum. Fenerbahçe Koleji Anadolu Lisesi 2021-2022 mezunları; yolunuz açık, şansınız bol olsun!”

Anadolu lisesinde okul birincisi Ceren Nisa Kaya, okul ikincisi Irmak Yaren Hepşen, okul üçüncüsü Pelinsu Ezgi Aktaş olurken dereceye giren öğrencilerimize ödülleri okul yöneticilerimiz tarafından verildi.

Tüm öğrencilerimize okullarımızdan aldıkları eğitim ve bilgilerin geleceklerini aydınlatarak başarı ve mutluluk getirmesini dileriz.

19.Dönem Mezuniyet Töreni videosu için tıklayınız.