19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı coşkuyla kutladık.

19-05-2022

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı coşkuyla kutladık
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, milletimizin bağımsızlık mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı’nın ateşini yakmak üzere Samsun’a çıkışının 103’üncü yıl dönümünü okulumuzda düzenlenen törenle kutladık.

Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Ömer Okan ve Türkiye Basketbol 2. Ligini şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe Koleji Safiport Basketbol Takımımızın teknik heyeti ve oyuncularının de katıldığı törende Genel Müdürümüz Fatih Canpolat günün anlamına uygun konuşmasını yaparak Başkanımız Ali Koç'tan gelen mesajı öğrenci ve velilerimiz ile paylaştı.

Fenerbahçe Koleji Mezunu ve Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımının Genç Oyuncusu İdil Saçalır ile Fenerbahçe Koleji Safiport Basketbol Takımımızın Başantrenörü Ertuğ Tuzcukaya'nın da günün anlam ve önemine ilişkin kısa birer konuşma yaptığı törende ortaokul ve lise öğrencilerimiz bayrak, jimnastik,step, dans, zeybek gösterileriyle bayramlarını coşkuyla kutladı.