19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımızı coşkuyla kutladık..

19-05-2023

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımızı coşkuyla kutladık.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında okulumuzdaki konferans salonunda yapılan törene; Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Okulumuz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Okan, Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Sayın Fatih Canpolat, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende kürsüye gelen Genel Müdürümüz Sayın Fatih Canpolat, Başkanımız Sayın Ali Y. Koç’un gönderdiği mesajı veli ve öğrencilerimizle paylaştı.

Sayın Başkanımızın mesajında: “Atamızın, “Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister.” veciz sözünden hareketle Cumhuriyetimizin 100. şanlı yıl dönümünü idrak ettiğimiz bu senede Sarı Lacivert çatımız altında yetişmekte olan çocuklarımızla gençlerimizin bu konuda özellikle duyarlı ve bilgili olmaları gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Atamızın gençliğe armağanı olan bu anlamlı bayramı içtenlikle kutluyor, O’nun çizdiği yolda ve gösterdiği ülküde, ilkelerine bağlı kalarak kutlayacağımız nice bayramlar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Ardından, törende Fenerbahçe Koleji ortaokul ve lise bölümü öğrencileri bayrak, jimnastik, step, dans, zeybek gibi çeşitli gösterilerle bu anlamlı günü doyasıya kutladı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlerimize armağan ettiği bu özel günü en anlamlı şekilde kutlayan öğrencilerimizle gurur duyuyor, Atamızı saygıyla anıyoruz.

Törenimizi izlemek için tıklayınız.