2017-2018 Dönemi kitap-kırtasiye satışı.

15-08-2017


2017-2018 Dönemi kitap-kırtasiye satışı

Sayın Velimiz,

2017-2018 öğretim yılında, öğrencilerimizin yıl içinde derslerde kullanacakları kitap ve kırtasiye malzemelerinin temini ile ilgili sizlere en uygun koşullarda hizmet sağlamak kaliteli, hızlı ve kolay erişim imkânı ile alternatif bir kolaylık sunmak arzusundayız. Bildiğiniz üzere, kurumumuzda öğrencilerimizin yıl içinde kullanacakları kitap ve kırtasiye malzemeleri her sene öğretmen ve idarecilerimizin oluşturduğu bir komisyon tarafından belirlenmekte olup okul yönetimleri tarafından onaylanmaktadır.Yeni dönemde öğrencilerimizin ihtiyaç duyacağı kitap ve kırtasiye ürünleri ne yönelik alternatifli inceleme ve deneme çalışmalarımız tamamlanmış bulunmaktadır. Seçim komisyonu tüm ürünlerde kalite ve fiyatın yanı sıra, içerik, güncellik, kırtasiye ürünleri için CE belgesi taşıyan, test raporları bulunan, sağlığa zararlı ürünler olmaması gibi pek çok kriteri değerlendirerek seçimlerini oluşturmuşlardır.

Yeni öğretim yılımızda bu çalışmaların ışığında kitap ve kırtasiye satışlarımızda, satış modelini de yenileyerek, okulumuzda stantlarda hizmet vermenin yanı sıra sizlere daha avantajlı ve kolaylık sağlayacak online satış uygulamasına geçilmiştir.

Sizlere özel indirimli fiyatların sağlandığı satışlarda, bu iki platformda online satışlarımızın ve okulumuzda açılacak stantların başlangıç tarihi 29 Ağustos 2017 olarak belirlenmiştir. (Eylül ayı sonuna kadar saat 08:30-18:30 arası stantlar hizmet verecektir). Yeni öğretim yılında kitap ve kırtasiye alımlarınızda ARDA ÇOCUK YAYIN DAĞITIM SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ. firması üzerinden alışveriş edebileceğinizi belirtiriz.Her iki firmanın FBK adına açtıkları özel sayfaya erişiminizi aşağıdaki linklerden yapabilirsiniz.

Online kırtasiye satışı için; www.bebekcocukdunyasi.com

Okul kodu: fbk123

Online kitap satışı için; www.bebekcocukdunyasi.com

www.bebekcocukdunyasi.com adresindeki Fenerbahçe Koleji kategorisi altında üyelik oluşturmadan alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Öğrencinizin okul-sınıf bilgilerini girerek,ihtiyaç duyulan tüm ürünleri görmeniz ve istediğiniz takdirde  seçerek sipariş vermeniz  mümkündür.

Bilgilerinize sunarız.