2020-2021 Yılı Yeşil Bayrak Ödülü sahibi olduk..

04-06-2021

2020-2021 Yılı Yeşil Bayrak Ödülü sahibi olduk.
Uluslararası Eko-Okullar Programı kapsamında 2019-2020 ve 2020–2021 eğitim-öğretim yılları içerisinde “Çöp, Atık ve Geri Dönüşüm” konusunda yapmış olduğumuz Eko-okul çalışmalarımız sonucunda okulumuz Yeşil Bayrak ödülünü aldı.

Çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bu program doğrultusunda öğrencilerimiz hem çevresel konularda bilgi edinip hem de ailelerini ve çevrelerindeki insanları bilinçlendirmede etkin rol aldılar. Öğrencilerimiz çevre konusunda olduğu kadar yaşamları boyunca kullanacakları ve başarılarını etkileyecek yeni bir kimlik geliştirme, grup çalışmasına katılma, sorunları tanıma, çözüm üretme ve tartışma, karar verme gibi becerilerini de geliştirme fırsatı buldular.

Eko-Okullar Programı kapsamında yapılan tüm çalışmalarda etkin rol alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.