2021-2022 eğitim öğretim yılı açılış törenimizle başladı.

07-09-2021


2021-2022 eğitim öğretim yılı açılış törenimizle başladı
Öğrencilerimizi büyük bir coşku ve heyecanla beklediğimiz 2021-2022 eğitim öğretim yılı açılışı için çim sahamızda yapmayı planladığımız açılış törenimizi hava muhalefeti nedeniyle seyreltilmiş ve kısaltılmış olarak spor salonumuzda gerçekleştirdik.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili ve Kulüp Sözcüsü sayın Erol Bilecik, Kulübümüzün Genel Sekreteri sayın Burak Çağlan Kızılhan ile Fenerbahçe Koleji Yönetim Kurulu Başkan Vekili sayın Ömer Okan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz sayın A. Ruşen Çakır ve sayın Turhan Şahin törenimizi onurlandırdılar. 
 
Genel Müdürümüz Fatih Canpolat'ın açılış ve hoş geldiniz konuşmasının ardından 1. ve 5. sınıflarımız koro performanslarını sergilediler. Kulübümüzün Başkan Vekili ve Kulüp Sözcüsü Sayın Erol Bilecik yeni eğitim-öğretim yılının "İlk Ders" konuşması ile öğrencilerimize seslendi.

Törenin ardından Kulüp Yöneticilerimiz kampüs alanlarımızı ve dersliklerimizi ziyaret ederek Genel Müdürümüzden eğitim öğretim çalışmalarımız hakkında bilgi aldı. 

2021-2022 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini dileriz.