2022-2023 eğitim öğretim yılına açılış törenimizle başladık.

12-09-2022


2022-2023 eğitim öğretim yılına açılış törenimizle başladık
2022-2023 eğitim öğretim yılına açılış törenimizle başladık.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Ömer Okan, Sayın A. Ruşen Çetin ve Sayın Can Gebetaş'ın katılımı ile gerçekleşen 20. dönem açılış törenimizde Genel Müdürümüz Fatih Canpolat, Başkanımız Sayın Ali Y. Koç'un mesajını paylaştı ve  ilk ders konuşmasını yaptı. 

Başkanımızın mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Fenerbahçe Kolejimizin değerli öğretmenleri, geleceğimizi aydınlatacak kıymetli öğrencilerimiz, sevgili velilerimiz,  hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
 
Bu sene de yeni bir eğitim öğretim yılının heyecanını hep birlikte paylaşıyoruz.  2023, yılı ülkemiz için çok farklı bir öneme sahip. Cumhuriyetimizin 100. yılında kulübümüzün her biriminin olduğu gibi eğitim yuvamızın da gereken çalışmaları gerçekleştireceğine, herkesin en maksimumunu vererek başarı hedefleyeceğine ve hedeflerine ulaşacağına inanıyorum. Fenerbahçemizin adının geçtiği her yer, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Cumhuriyetimizin ışığıyla aydınlanır. Bu ışık, sizlerin de yolunu aydınlatacak. Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve en az onlar kadar heyecanlı olan velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum, Allah hepinize zihin açıklığı versin. Biz her zaman sizlerin yanındayız, destekçiniziz…”

Öğrencilerimize yeniden hoşgeldiniz diyor; yeni eğitim öğretim yılının hepimiz için sağlıklı, başarılı ve mutlu geçmesini diliyoruz.