2023 yılı FBK Giriş ve Bursluluk sınavı yapıldı..

27-03-2023

2023 yılı FBK Giriş ve Bursluluk sınavı yapıldı.

Fenerbahçe Koleji’nin ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim görmek isteyen öğrenciler için yaptığı giriş ve bursluluk sınavı 19 Şubat 2023, Pazar günü kampüsümüzde gerçekleşti.

Yoğun katılım gösterilen sınavımızda 4,5,6 ve 7. sınıflar saat 10.00'da; 8,9 ve 10.sınıflar ise saat 14.00'te Fenerbahçe Kolejli olmak için ter döktü. Öğrenciler sınavda iken velilere de okul tanıtım sunumu yapıldı. Genel Müdürümüz Fatih Canpolat tarafından yapılan sunumda okulumuzun vizyonu, misyonu, değerleri, akademik ve ders dışı faaliyetlerin yanı sıra kayıt bilgileri veliler ile paylaşıldı.

Sınav sonuçları, 22 Şubat Çarşamba günü akşam web sitemizde açıklanacak. Sınavda başarılı olan belirli sayıda öğrencilere çeşitli oranlarda burs da sağlanacak.