23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası Etkinlikleri coşku ile gerçekleşti..

27-04-2023

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, kampüsümüzde coşkulu bir şekilde kutlandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Okulumuz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Okan’ın katıldığı ve velilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğimizde, anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz şarkılar söyledi, sahne performanslarını sergiledi. Öğrencilerimiz ayrıca taş boyama, cam, takı tasarımı gibi çeşitli atölyelerde yeteneklerini sergilerken, geleneksel çocuk oyunları, yarışmalar ve sportif aktivitelerle doyasıya eğlendiler.

Genel Müdürümüz Sayın Fatih Canpolat, başkanımız Sayın Ali Y. Koç’un gönderdiği mesajı veli ve öğrencilerimizle paylaşarak kapanış konuşmasını gerçekleştirdi.

Sayın Başkanımızın mesajında : “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ulusal iradenin kurulmasında ve korunmasında emeği geçen bütün aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Gazi Meclisimizin 103. yaşı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun.” ifadeleri yer aldı.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği bu özel günü en anlamlı şekilde kutlayan öğrencilerimizle gurur duyuyor, onları tebrik ediyoruz.

Etkinliğimizin kısa videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.