23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku ile kutladık.

24-04-2022

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku ile kutladık
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, kampüsümüzde coşkulu bir şenlikle kutlandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Okulumuz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Okan ile Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ın da katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliğimizde öğrencilerimiz, sahne performanslarını sergilediler ve çeşitli atölye, etkinlik, yarış ve oyunlarla doyasıya eğlendiler.

Uçurtma gösterisi ile sona eren şenliğimizde Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Ömer Okan Fenerbahçe TV'ye günün anlam ve önemine ilişkin kısa bir açıklama yaptı: “Bugün 23 Nisan. Mutlu bir gündeyiz. Çocuklarımızla, velilerimizle birlikte Kolejimizde bir etkinlikte yer alıyoruz. Bugün Meclisimizin kuruluşunun 102. yılı, Milli Egemenliğimizin ilan edilişinin yıl dönümü ve Atamızın çocuklarımıza armağan ettiği çok özel bir gün. Çocuklarımızla, velilerimizle beraber çeşitli etkinliklerle bugünü kutlamaktan mutlu ve gururluyuz. İnşallah çocuklarımız Atamızın izinde eğitimlerine devam edecekler. Bu konuda da sevinçliyiz.”

Şenliğimize ait görüntüleri içeren videomuzu izlemek için tıklayınız.