3.Fen Bilimleri Proje Yarışmasının ön eleme sonuçları açıklandı..

24-04-2019

3.Fen Bilimleri Proje Yarışmasının ön eleme sonuçları açıklandı.

Okulumuzda bu yıl 3.sünü düzenleyeceğimiz ve fizik, biyoloji, kimya, fen bilgisi branşlarında 300den fazla proje başvurusu yapılan Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ulusal – Uluslararası Fen Bilimleri Proje Yarışmasının ön elemeleri tamamlandı.

4 Mayıs 2019 tarihinde okulumuzda düzenlenecek olan yarışmada sergiye katılma hakkı kazanan proje listesine ulaşmak için  tıklayınız.

Sergiye katılma hakkı kazanan proje katılımcılarının 29 Nisan 2019 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar katılım durumları ile ilgili bilgi@fenerbahce.k12.tr  mail adresine bilgi vermelerini rica ederiz. Belirtilen süre içinde geri dönüş yapmayan katılımcılar haklarını kaybedecek olup yedek listede bulunan katılımcılar sergi için davet edilecektir.

Proje başvurusu yapan tüm katılımcıların bilgisine sunarız.