5.Sabahattin Ali Öykü Yarışması sonuçları açıklandı.

01-06-2022

5.Sabahattin Ali Öykü Yarışması sonuçları açıklandı
Okulumuz Türkçe Edebiyat Bölümü tarafından tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Sabahattin Ali Liseler Arası Öykü Yazma Yarışması'nın sonuçları açıklandı.

Düşünen, araştıran, soran gençlerimizin yaratıcılıklarını ve yeteneklerini, dünyanın en güçlü iletişim aracı kalem ile açığa çıkartmak için düzenlenen Sabahattin Ali Öykü Yazma Yarışması, edebiyatın genç yeteneklerinin filizlenmesine olanak sağlamaktadır. Doğan Egmont Yayınları’nın desteği ve Yazar Barış Müstecaplıoğlu ile Doğu Yücel'in jüri üyeliğini yaptığı yarışmada Türkiye'nin dört bir yanından öykülerini göndererek yarışmaya katılan bir çok genç öykücül tanıştık.

Yazarın kızı Filiz Ali tarafından Sabahattin Ali isminin kullanılmasının yalnız Fenerbahçe Koleji’ne izin verildiği Sabahattin Ali Öykü Yazma Yarışmasında dereceye giren öyküler para ve Sabahattin Ali Bütün Eserleri YKY Özel Basım ile ödüllendirildi.

Dereceye giren öyküler:

Ödül