9. Geleneksel Kitap Fuarı’mız gerçekleşti.

18-02-2022

9. Geleneksel Kitap Fuarı’mız gerçekleşti

Öğrencilerimizin eleştirel okuma ve düşünme yetilerini geliştirme, yaratıcılık ve hayal güçlerine katkı sağlamak amacıyla titizle seçtiğimiz kitaplarla, bu yıl 14-18 Şubat tarihleri arasında 9. Geleneksel Kitap Fuarı’mız gerçekleşti.

Fuar boyunca öğrencilerimiz, okudukları kitapların yazarları ile sanal sınıflarımızda söyleşi yapma fırsatı elde etti. Bu yıl fuarımızın ortaokul kısmına değerli yazarlarımız Mine SOYSAL, İrem UŞAR, Demet EKMEKÇİOĞLU, Habib BEKTAŞ, Özgür BALPINAR ve Işık ÖĞÜTÇÜ konuk oldu. Lise öğrencilerimiz ile de Tolga GÜMÜŞAY “Hazırlıksız”, Hakan BIÇAKCI “Doğa Tarihi” adlı kitabıyla ilgili çok keyifli bir söyleşiler gerçekleştirdiler. Ayrıca Sayın Çiğdem ODABAŞI ortaokul öğrencilerimizle “Küçük Prens”, lise öğrencilerimizle de “Kuklacı Çocuk” adlı süreç okuma kitaplarının etkinliğini gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz yazarlarla sohbet etme, merak ettikleri soruları yazarlara sorma ve kitaplarla ilgili eleştirel düşüncelerini yazarlara iletme fırsatı buldular. Öğrencilerimizin için çok keyifli ve faydalı bir fuar süreci geçirdik.