Aktif Deney Yarışmasından öğrencilerimiz 9.sınıflar biyoloji dalında birincilik,10 sınıflar kimya dalında ise jüri özel ödülü ile döndüler..

20-03-2019

Türkiye’de bilim insanı yetiştirmeye katkı sağlamak, lisede fen eğitimini (fizik, kimya, biyoloji) desteklemek, bu alanda yetenekli öğrencileri araştırmaya yöneltmek ve buluş yapmanın temeli olan deneysel çalışmalara ilgiyi artırmak amacı ile AREL Koleji tarafından düzenlenene “Liseler Arası Aktif Deney Yarışması” İstanbul’dan bir çok okulun katılımıyla gerçekleşti.

Yarışmaya katılan geleceğin bilim insanları 9.10.11.sınıf öğrencileri deneylerini AREL Koleji laboratuvarlarında aktif olarak gerçekleştirdiler. Müfredata uygun olarak yapılan deneyler AREL Üniversitesi üyelerinden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi.