Atamızı aramızdan ayrılışının 84.yılında saygı ve minnetle andık.

10-11-2022

Atamızı aramızdan ayrılışının 84.yılında saygı ve minnetle andık
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 84. yılında okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Saat 9'u 5 geçe çalan siren eşliğinde saygı duruşu ile okulu bahçesinde başlayan törenimiz Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ve saygı zinciri ile devam etti. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Mehmetnuri Yılmaz'ın ardından Genel Müdürümüz Fatih Canpolat, Başkanımız Ali Y. Koç'un mesajını okudu.

Konferans salonumuzda devam eden anma törenimizde öğrencilerimiz "Kapı" isimli tiyatro oyununu sahneledi.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde bir kez daha minnet, şükran, saygı, rahmetle ve sonsuz özlemle anıyoruz.