Geleneksel 10.Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği gerçekleşti.

28-04-2022

Geleneksel 10.Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği gerçekleşti
Okulumuz tarafından bu yıl 10.su düzenlenen Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği Devlet Tiyatroları Sanatçısı Ahmet Mark Somers'in açılış konuşması ve Esas Holding CEO'su Çağatay Özdoğru'nun kapanış konuşmasıyla gerçekleşti.

Pandemi nedeniyle son iki yıldır online yapılan geleneksel kariyer ve meslek tanıtım günü  etkinliğimiz bu yıl kampüsümüzde yüz yüze olarak 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşti. 8. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte öğrencilerimiz iki gün boyunca seanslar halinde düzenlenen meslek tanıtım sunumlarına katılarak alanında uzman kişiler tarafından meslekleri tanıma fırsatı buldular.

Tıp, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Fizyoterapi, Pilotaj, Bilgisayar-Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım, Hukuk, Mimarlık, Gastronomi, Spor Bilimleri , Psikoloji ve İşletme-İktisat gibi meslek gruplarının yer aldığı Fenerbahçe Koleji 10.Kariyer ve Meslek Tanıtım Gününe katılan tüm değerli konuk konuşmacılara teşekkür ederiz.