Öğrencilerimizin Uluslararası Temel Bilimler Yarışması başarıları.

21-06-2021

Öğrencilerimizin Uluslararası Temel Bilimler Yarışması başarıları
Öğrencilerimiz , Ural Federe Bölgesinin Kurucu Evi Öğretmenleri tarafından kurulan Uluslararası Temel Bilimler Yarışması olan URFODU'ya bu yıl da katılarak dereceler kazandılar.

2020-21 Eğitim-Öğretim Yılında diğer dünya ülkeleri ile birlikte yaklaşık 660.000 kişinin başvuru yaptığı yarışmaya kurumumuz lise düzeyinden fizik, kimya, biyoloji ve matematik branşlarından katıldı.

Öğrencilerimizden Irmak Güçlü, Türkiye genelinde 8871 öğrencinin katıldığı yarışmanın finalinde, coğrafya alanında 2.lik, fizik alanında 3.lük ve biyoloji alanında katılım belgesi alırken; Tuana Asiltürk ise coğrafya alanında 2.lik,fizik alanında 3.lük, kimya alanında 3.lük ve biyoloji alanında 3.lük derecesi almaya hak kazandı.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.