Sabahattin Ali Öykü Yazma Yarışmasının başvuruları başladı..

20-02-2020

Sabahattin Ali Öykü Yazma Yarışmasının başvuruları başladı.

Okulumuz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Sabahattin Ali Liseler Arası Öykü Yazma Yarışması ” nın başvuruları başladı.

Düşünen, araştıran, soran gençlerimizin yaratıcılıklarını ve yeteneklerini, dünyanın en güçlü iletişim aracı kalem ile açığa çıkartmak için düzenlenen Sabahattin Ali Öykü Yazma Yarışması, edebiyatın genç yeteneklerinin filizlenmesine olanak sağlamaktadır. Yapı Kredi Yayınları’nın desteğiyle Nihan Eren, Tuba Doğan ve Ömer Kurt’un jüri üyeliğini yaptığı yarışma İstanbul’dan lise düzeyindeki okulların başvurusuyla gerçekleşecek.

Yazarın kızı Filiz Ali tarafından Sabahattin Ali isminin kullanılmasının yalnız Fenerbahçe Koleji’ne izin verildiği Sabahattin Ali Öykü Yazma Yarışmasına tüm lise öğrencilerinin katılımını bekliyoruz.

Öyküler, veli izin belgesi ve katılım formu ile birlikte bilgi@fenerbahce.k12.tr adresine gönderilecektir.

Son başvuru tarihi : 13 Mart 2020 Cuma
Sonuçların açıklanması ve ödül töreni : 16 Nisan 2020 Perşembe

Yarışma afişi için tıklayınız.

Yarışma şartnamesi ve katılım formu için tıklayınız.

Yarışma valilik oluru için tıklayınız.