Sanat ve Spor Okulu Kasım ayı programı yayınlandı.

01-11-2021

Sanat ve Spor Okulu Kasım ayı programı yayınlandı
Sanat ve Spor okulumuz Kasım ayında hafta içi ve hafta sonu programları ve atölye çalışmaları ile devam ediyor.
Kasım ayı FBK Sanat ve Spor Okulu programımızı ve kayıt koşullarını aşağıda görebileceksiniz.
Yeni başlayacak öğrencilerimiz aşağıda yer alan program dâhilinde kayıt yaptırabilirler.
FBK Sanat ve Spor Okulu kayıtlarımız sürekli olarak açıktır. Ödemeler kayıt tarihinden itibaren hesaplanmakta ve aylık olarak ödenmektedir.

Kasım ayı programı için tıklayınız.

Programa ilişkin açıklamalar:

• Kurs ve atölyelere kayıtlar başvuru önceliğine göre yapılacaktır.
  • Öğrenci tüm sene boyunca aynı kursa katılabileceği gibi aylık olarak da katılması mümkündür. İlk kayıttan sonra her ayın başında kurs ücretinin ödenmesi kurs kaydının yenilenmesi için yeterlidir.
  • Programda belirtilen her kurs ayrı bir program olup belirtilen gün ve saatlerden sadece biri seçilmelidir. Aynı programa farklı günlerde tekrar kayıt olmak isteyenlerin ikinci güne ait program ücretini ayrıca ödemeleri gerekmektedir. Aynı programa farklı bir günde tekrar kayıt olabilmek eğitmenin uygun görüşü ve sırada bekleyen öğrenci olmaması durumunda yapılabilecektir.
  • Öğrencilerimizin yakınları da belirtilen yaş düzeylerine uygun programlara katılabilir.
  • Sanat Okulu programlarına katılmak isteyen öğrencilerin ulaşımı velilerimizin sorumluluğunda olacaktır.
  • Her ayın son haftasında bir sonraki ay için yetişkin ve veli-çocuk atölyeleri programı duyurulacaktır.
  • Keman kursu için katılımcıların kendi gitarlarıyla gelmeleri gerekmektedir. Ayrıca, diğer kurs veya atölyeler için özel malzeme / araç / çalgı aleti kullanılması gerektiği belirtilirse bunların temini katılımcıya ait olacaktır.
  • Sanat okulu kursları ve atölyeler için kayıtlarımız Danışmadan yapılabilmektedir. Kayıtların kesinleşmesi için kayıt formunun doldurulması ve muhasebeye ücretin yatırılması şarttır.
  • Kurs ücretleri muhasebe birimine aylık olarak peşin veya kredi kartı ile tek çekim biçiminde ödenebilir. Dileyen katılımcılar TR34 0010 3000 0000 0021 8054 12 IBAN numarasına aylık ödemelerini gönderebilir. Havale/Eft yaparken açıklama olarak öğrencinin adı soyadı ve alacağı kursun adı yazılmadır. Online ödeme yapan katılımcıların dekontlarını ve katılım formlarını maliisler@fenerbahce.k12.tr adresi ile paylaşması gerekmektedir. Katılım formu için tıklayınız.
  • Kurs ücretleri aylık tahsil edilir. Resmi tatil ve ara tatillere denk gelen günlerde kurs ücreti o ay için geçerli ders saati sayısına göre hesaplanır.
  • Atölyelere kayıt ve katılım atölye tarihinden bir önceki Pazartesi akşamına kadardır.
  • Kurs ve atölyelere kayıtsız öğrenci/veli kabul edilmeyecektir.
  • Okul Yönetiminin kurs ve atölyeleri iptal etme veya gün, saat, kontenjan ve içeriğinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.
  • Öğrenciler ders saatinden 5 dakika önce, hazır bir şekilde spor alanında olmalıdır.
  • Antrenmanlara, branşa uygun spor kıyafeti ile gelinmelidir. (şort, tshirt, eşofman takımı, mayo gibi.)
  • Futbol için krampon veya halı saha ayakkabısı giyilmelidir. Voleybol için zemine uygun spor ayakkabı tercih edilmelidir.