İnsan Kaynakları

İşe Alım Süreci

Fenerbahçe Eğitim Kurumlarında, kurum misyon- vizyon ve hedefleri ile kurum kültürüne uyum sağlayacak adayların seçilmesine özen gösterilir.

Öğretmen Başvuruları

Açık öğretmen pozisyonları bu sayfa, sosyal medya hesaplarımız ve kariyer.net sayfalarında ilan edilir. Web sitemizdeki başvuru formu; yenibiris.com ve kariyer.net üzerinden yapılan online başvurular dikkate alınır.

İhtiyaç duyulan branşlar için yapılan başvurular arasından;

• Alanında en az 2 yıl öğretmenlik deneyimi olan,
  • Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliklerine göre ilgili branşta öğretmen olarak atanabilir olan adayların başvuruları değerlendirilir.

Tüm  branşlarda eğitim fakültesi ve üniversitelerin İngilizce eğitim veren bölümlerinden mezun olmak, İngilizce bilmek ve alanında Yüksek Lisans/Doktora yapmış olmak tercih sebebidir.

Özgeçmişler üzerinden ön değerlendirme sonucunda uygun bulunan adaylar görüşmeye davet edilirler. Bazı adaylarla örnek ders uygulaması ve ders gözlemi yapılır. Yapılan görüşmeler ve örnek ders uygulamasına göre en güçlü bulunan adaya, referanslarının da olumlu olması halinde iş teklifi yapılır. Görüşmeye davet edilen tüm adaylara değerlendirme sonuçları bildirilir.

Diğer Personel Başvuruları

Akademik olmayan idari ve teknik alanlardaki boş pozisyonlar da bu sayfa, sosyal medya hesaplarımız ve kariyer.net sayfalarında ilan edilir. Web sitemiz ve kariyer.net üzerinden yapılan online başvurular dikkate alınır.

Özgeçmişler üzerinden ön değerlendirme sonucunda uygun bulunan adaylar görüşmeye davet edilirler. Yapılan görüşmeler neticesinde en güçlü bulunan adaya, referanslarının da olumlu olması halinde iş teklifi yapılır. Görüşmeye davet edilen tüm adaylara değerlendirme sonuçları bildirilir.

İş Başvuru Formu

Dosya Türleri: xls,pdf,doc,docx

KVKK kapsamında aydınlatma metnini okudum,anladım
"Fenerbahçe Spor Kulübü Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi (Fenerbahçe Koleji) Tarafından Çalışan Adaylarının Kişisel Verilerinin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" kapsamında; Fenerbahçe Koleji tarafından personel temin süreçlerinin yürütülmesi, insan kaynakları süreçlerinin planlanması, işe uygunluk ve yetkinliğin objektif şekilde sonuçlandırılması gibi amaçlarla sağlık, ceza mahkumiyet, dernek, vakıf ve sendika üyelik bilgisi gibi bilgiler başta olmak üzere özel nitelikli verilerimin işlenmesini, iş ortaklarınızla, hissedarlarınızla, tedarikçilerinizle, referans olarak belirttiğim kişilerle, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişi veya kuruluşlar ile üçüncü kişilerle ve yine bu amaçların yerine getirilmesi ile sınırlı olarak yurt içindeki veya yurtdışında dışarıdan hizmet alınan üçüncü kişilerle, hizmet sağlayıcılarla paylaşılmasını kabul ediyorum.